Протирання фруктово - ягідної сировини

👉 Визначення:

Протирання фруктово - ягідної сировини (або Протирка фруктово-ягодного сырья) - Відділення плодової м'якоті від неїстівної частини.

Протирка фруктово-ягодного сырья - это Отделение плодовой мякоти от несъедобной части.

Референси:

"Протирання фруктово - ягідної сировини або Протирка фруктово-ягодного сырья" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: дсту 3005-95, Протирання, Протирання фруктово - ягідної сиров, відділення, Протирка фруктово-ягодного сырья. Довжина тлумачення терміну: 155 символів.
 › 
Просмотров: 735 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Протирання фруктово - ягідної сировини?

"Протирання фруктово - ягідної сировини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Протирання фруктово - ягідної сировини" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Протирання фруктово - ягідної сировини відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: дсту 3005-95, Протирання, Протирання фруктово - ягідної сиров, відділення, Протирка фруктово-ягодного сырья.

У "словнику будівельника" є такий термін: Поверх
частина будинку між двома перекриттями, що являє собою ряд приміщень і проходів (коридорів), розташованих на одному рівні і з'єднаних вертикальними комунікаціями (сходовими кліткам...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: