Протирання фруктово - ягідної сировини |
👉 Визначення: |
Протирання фруктово - ягідної сировини (або Протирка фруктово-ягодного сырья) - Відділення плодової м'якоті від неїстівної частини. Протирка фруктово-ягодного сырья - это Отделение плодовой мякоти от несъедобной части. Референси:"Протирання фруктово - ягідної сировини або Протирка фруктово-ягодного сырья" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Протирання фруктово - ягідної сировини? "Протирання фруктово - ягідної сировини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Протирання фруктово - ягідної сировини" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Протирання фруктово - ягідної сировини відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |