Протирання |
👉 Визначення: |
Протирання (або ПРОТИРАНИЕ) - Механічне або ручне кулінарне обробляння, яке полягає в подрібнюванні продукту для надання йому однорідної густості ( консистенції ) ПРОТИРАНИЕ - Механическая или ручная кулинарная обработка, состоящая в размельчении продукта для придания ему однородной консистенции. Референси:"Протирання або ПРОТИРАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Протирання? "Протирання" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Протирання" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Протирання відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |