Прокатувальний прес цукрове виробництво |
👉 Визначення: |
Прокатувальний прес цукрове виробництво (або Прокатывающий пресс сахарное производство) - Брикетний прес, в якому брикетування сухого жому здійснюється за допомогою валка і суцільної матриці. Прокатывающий пресс сахарное производство - это Брикетный пресс, в котором брикетирование сухого жома осуществляется с помощью валка и сплошной матрицы. Референси:"Прокатувальний прес цукрове виробництво або Прокатывающий пресс сахарное производство" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Прокатувальний прес цукрове виробництво? "Прокатувальний прес цукрове виробництво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Прокатувальний прес цукрове виробництво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Прокатувальний прес цукрове виробництво відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА: |