Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів |
👉 Визначення: |
Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів (або Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов) - Грубе подрібнювання кондитерської сировини (напівфабрикатів). Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов - это Грубое измельчение кондитерского сырья (полуфабрикатов). Референси:"Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів або Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів? "Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |