Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів

👉 Визначення:

Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів (або Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов) - Грубе подрібнювання кондитерської сировини (напівфабрикатів).

Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов - это Грубое измельчение кондитерского сырья (полуфабрикатов).

Референси:

"Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів або Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: Подрібнювання кондитерської сировин, дсту 3005-95, Дробление кондитерского сырья полуф, грубе, подрібнювання. Довжина тлумачення терміну: 186 символів.
 › 
Просмотров: 284 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів?

"Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: Подрібнювання кондитерської сировин, дсту 3005-95, Дробление кондитерского сырья полуф, грубе, подрібнювання.

У "словнику будівельника" є такий термін: Колумбарій
сховище для урн із прахом померлих у вигляді стіни....

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [980]
О [958]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: