Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів |
👉 Визначення: |
| Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів (або Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов) - Грубе подрібнювання кондитерської сировини (напівфабрикатів). Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов - это Грубое измельчение кондитерского сырья (полуфабрикатов). Референси:"Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів або Дробление кондитерского сырья полуфабрикатов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 186 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2025-12-23T00:10Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів? "Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Подрібнювання кондитерської сировини напівфабрикатів відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||