Пастеризоване пиво |
👉 Визначення: |
Пастеризоване пиво - Пиво з підвищеною біологічною стійкістю, що досягається обробкою теплом. - это. Референси:"Пастеризоване пиво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-05 та оновлено 2016-12-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Пастеризоване пиво? "Пастеризоване пиво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пастеризоване пиво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Пастеризоване пиво відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |