Охолодження пивного сусла |
👉 Визначення: |
Охолодження пивного сусла - Зниження температури пивного сусла до 57 град.С. - это. Референси:"Охолодження пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Охолодження пивного сусла? "Охолодження пивного сусла" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Охолодження пивного сусла" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Охолодження пивного сусла відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |