Очищення кондитерської сировини |
👉 Визначення: |
Очищення кондитерської сировини (або Очистка кондитерского сырья) - Вивільнення кондитерської сировини від сторонніх домішок. Очистка кондитерского сырья - это Освобождение кондитерского сырья от посторонних примесей. Референси:"Очищення кондитерської сировини або Очистка кондитерского сырья" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-12 та оновлено 2016-12-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Очищення кондитерської сировини? "Очищення кондитерської сировини" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Очищення кондитерської сировини" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Очищення кондитерської сировини відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |