Молеедина

👉 Визначення:

Молеедина (або МОЛЕЕДИНА) - Поїдений личинками молі лицьовий шар шкури прісносухого, інколи сухосолоного консервування МОЛЕЕДИНА - Изъеденный личинками моли лицевой слой шкуры пресносухого, реже сухосоленого консервирования).

Референси:

"Молеедина або МОЛЕЕДИНА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: МОЛЕЕДИНА, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, поїдений. Довжина тлумачення терміну: 206 символів.
 › 
Просмотров: 249 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Молеедина?

"Молеедина" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Молеедина" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Молеедина відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: МОЛЕЕДИНА, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, поїдений.

У "словнику будівельника" є такий термін: Колегіум
загальноосвітній навчальний заклад III ступеня філологічно-філософського та (або) культурно-естетичного профілів (Закон України "Про загальну середню освіту").

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: