Мокрий конденсатор цукрове виробництво |
👉 Визначення: |
Мокрий конденсатор цукрове виробництво (або Мокрый конденсатор сахарное производство) - Конденсатор із спільним виведенням охолоджувальної води, конденсату та неконденсованих газів. Мокрый конденсатор сахарное производство - это Конденсатор с совместным удалением охлаждающей воды, конденсата и неконденсирущихся газов. Англійською термін перекладається, як 'Wet condenser'. Референси:"Мокрий конденсатор цукрове виробництво або Мокрый конденсатор сахарное производство (англ.: Wet condenser)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-12 та оновлено 2016-12-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Мокрий конденсатор цукрове виробництво? "Мокрий конденсатор цукрове виробництво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА.
❔ Чи є переклад на англійську? "Мокрий конденсатор цукрове виробництво" англійською буде Wet condenser.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Мокрий конденсатор цукрове виробництво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Мокрий конденсатор цукрове виробництво відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. На англійську мову Мокрий конденсатор цукрове виробництво перекладається, як 'Wet condenser'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА: |