Кормовой полуфабрикат

👉 Визначення:

Кормовой полуфабрикат (або КОРМОВОЙ ПОЛУФАБРИКАТ) - Напівфабрикат, що отримують з формених елементів харчової крові, гідролізату кератиномісткої сировини та бульйону, отриманого під час виробництва харчового кісткового жиру, призначений для виготовляння комбікормів, кормових сумішей КОРМОВОЙ ПОЛУФАБРИКАТ - Полуфабрикат, получаемый из форменных элементов пищевой крови, гидролизата кератиносодержащего сырья и бульона, полученного при производстве пищевого костного жира, предназначенный для производства комбикормов, кормовых смесей.

Референси:

"Кормовой полуфабрикат або КОРМОВОЙ ПОЛУФАБРИКАТ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: Леслі Манн (Leslie Mann), напівфабрикат, КОРМОВОЙ ПОЛУФАБРИКАТ. Довжина тлумачення терміну: 492 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 432 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-15 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кормовой полуфабрикат?

"Кормовой полуфабрикат" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кормовой полуфабрикат" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кормовой полуфабрикат відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: Леслі Манн (Leslie Mann), напівфабрикат, КОРМОВОЙ ПОЛУФАБРИКАТ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Віраж
односхилий поперечний профіль проїзної частини, що влаштовується в межах кривої в плані з похилом до її центра.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: