Белково-жировой концентрат |
👉 Визначення: |
Белково-жировой концентрат (або БЕЛКОВО-ЖИРОВОЙ КОНЦЕНТРАТ) - Напівфабрикат, що отримують із гідролізату кератиномісткої сировини, кормового жиру або технічного тваринного жиру та бульйону, який утворюється під час витоплювання кісткового жиру і виробництва сухих кормів, призначений для виготовляння комбікормів
БЕЛКОВО-ЖИРОВОЙ КОНЦЕНТРАТ - Полуфабрикат, получаемый из гидролизата кератиносодержащего сырья, кормового жира или технического животного жира и бульона, образующегося при вытопке костного жира и производстве сухих кормов, предназначенный для производства комбикормов.
Референси:"Белково-жировой концентрат або БЕЛКОВО-ЖИРОВОЙ КОНЦЕНТРАТ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-15 та оновлено 2016-11-15T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Белково-жировой концентрат? "Белково-жировой концентрат" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Белково-жировой концентрат" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Белково-жировой концентрат відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |