| Рейтинг: 0.0/0 Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 3. Що таке Контурирование шкуры? Визначення за ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ

Контурирование шкуры

👉 Визначення:

Контурирование шкуры (або КОНТУРИРОВАНИЕ ШКУРЫ) - Змінювання контуру парної шкури великої рогатої худоби видаленням лобашу, передніх і задніх лап відповідно до встановленої схеми КОНТУРИРОВАНИЕ ШКУРЫ - Изменение контура парной шкуры крупного рогатого скота путем удаления лобаша, передних и задних лап согласно установленной схемы).

Референси:

"Контурирование шкуры або КОНТУРИРОВАНИЕ ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: Лепа Брена, змінювання, КОНТУРИРОВАНИЕ ШКУРЫ. Довжина тлумачення терміну: 291 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 544 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно: більше року тому.

❔ Де згадується Контурирование шкуры?

"Контурирование шкуры" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Контурирование шкуры" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Контурирование шкуры відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: Лепа Брена, змінювання, КОНТУРИРОВАНИЕ ШКУРЫ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Каркасно-кам’яні будівлі
будівлі з монолітними залізобетонними каркасами, при зведенні яких використовується спеціальна технологія: спочатку мур...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [653]
В [1642]
Г [724]
Д [954]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1115]
С [1900]
Т [1154]
У [309]
Ф [585]
Х [205]
Ц [159]
Ч [224]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: