Контактний підігрівник цукрове виробництво |
👉 Визначення: |
| Контактний підігрівник цукрове виробництво (або Контактный подогреватель сахарное производство) - Підігрівник, у якому продукт нагрівається внаслідок безпосереднього контакту з теплоносієм. Контактный подогреватель сахарное производство - это Подогреватель, в котором продукт нагревается при контакте с теплоносителем. Англійською термін перекладається, як 'Contact heater'. Референси:"Контактний підігрівник цукрове виробництво або Контактный подогреватель сахарное производство (англ.: Contact heater)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 237 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-13 та оновлено 2025-12-18T00:00Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Контактний підігрівник цукрове виробництво? "Контактний підігрівник цукрове виробництво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА.
❔ Чи є переклад на англійську? "Контактний підігрівник цукрове виробництво" англійською буде Contact heater.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Контактний підігрівник цукрове виробництво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Контактний підігрівник цукрове виробництво відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. На англійську мову Контактний підігрівник цукрове виробництво перекладається, як 'Contact heater'. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА: | ||||