Консервирование крови

👉 Визначення:

Консервирование крови (або КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ) - Обробляння крові хімічними речовинами або заморожуванням, сушінням, щоб запобігти її псуванню КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ - Обработка крови химическими веществами или замораживанием, сушкой для предотвращения ее порчи).

Референси:

"Консервирование крови або КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: обробляння, Леонард Лансинк, КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ. Довжина тлумачення терміну: 222 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 304 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Консервирование крови?

"Консервирование крови" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Консервирование крови" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Консервирование крови відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: обробляння, Леонард Лансинк, КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Коефіцієнт мінливості стисливості основи
відношення максимального до мінімального значення осередненого за глибиною модуля деформації грунтів основи в межах плану будівлі (споруди).

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: