Консервирование крови |
👉 Визначення: |
Консервирование крови (або КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ) - Обробляння крові хімічними речовинами або заморожуванням, сушінням, щоб запобігти її псуванню
КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ - Обработка крови химическими веществами или замораживанием, сушкой для предотвращения ее порчи).
Референси:"Консервирование крови або КОНСЕРВИРОВАНИЕ КРОВИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Консервирование крови? "Консервирование крови" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Консервирование крови" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Консервирование крови відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |