Коефіцієнт виходу продукції |
👉 Визначення: |
| Коефіцієнт виходу продукції (або Коэффициент выхода продукции) - Відношення кількості виробленої продукції до загальної витрати сировини даного виду за певний період. Коэффициент выхода продукции - Отношение количества произведенной продукции к общему расходу сырья данного вида за определенный период). Референси:"Коефіцієнт виходу продукції або Коэффициент выхода продукции" згадується у нормативному документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 255 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2025-12-04T00:80Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Коефіцієнт виходу продукції? "Коефіцієнт виходу продукції" згадується у нормативному документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт виходу продукції" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Коефіцієнт виходу продукції відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА: | ||||