Коефіцієнт виходу продукції |
👉 Визначення: |
Коефіцієнт виходу продукції (або Коэффициент выхода продукции) - Відношення кількості виробленої продукції до загальної витрати сировини даного виду за певний період. Коэффициент выхода продукции - Отношение количества произведенной продукции к общему расходу сырья данного вида за определенный период). Референси:"Коефіцієнт виходу продукції або Коэффициент выхода продукции" згадується у нормативному документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Коефіцієнт виходу продукції? "Коефіцієнт виходу продукції" згадується у нормативному документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт виходу продукції" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Коефіцієнт виходу продукції відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2962-94 ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА: |