Харчові добавки |
👉 Визначення: |
Харчові добавки (або Пищевые добавки) - Речовини, які спеціально вводять в харчові продукти з метою надання їм заданих властивостей. Пищевые добавки - это Вещества, специально вводимые в пищевые продукты в целях придания им заданных свойств). Референси:"Харчові добавки або Пищевые добавки" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Харчові добавки? "Харчові добавки" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчові добавки" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Харчові добавки відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |