ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ

👉 Визначення:

ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ (або КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА) - Сукупність характеристик харчового продукту, які визначають ступінь його здатності забезпечувати стабільність складу і корисних властивостей харчового продукту протягом терміну придатності (КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА - Совокупность характеристик пищевого продукта, определяющих степень его способности обеспечивать стабильность состава и полезных свойств пищевого продукта на протяжении срока пригодности).

Референси:

"ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ або КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. Теги: ДСТУ 3993-2000, КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА, ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ, сукупність. Довжина тлумачення терміну: 415 символів.
 › 
Просмотров: 927 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ?

"ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ відноситься до категорії літера "Я", згадується у документі ДСТУ 3993-2000.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3993-2000, КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА, ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ, сукупність.

У "словнику будівельника" є такий термін: Двері
елемент стінової конструкції, призначений для сполучення внутрішніх приміщень із навколишнім середовищем або між собою, захисту від атмосферних і шумових впливів і який складається...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3993-2000:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: