ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ |
👉 Визначення: |
ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ (або КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА) - Сукупність характеристик харчового продукту, які визначають ступінь його здатності забезпечувати стабільність складу і корисних властивостей харчового продукту протягом терміну придатності
(КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА - Совокупность характеристик пищевого продукта, определяющих степень его способности обеспечивать стабильность состава и полезных свойств пищевого продукта на протяжении срока пригодности).
Референси:"ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ або КАЧЕСТВО ПИЩЕВОГО ПРОДУКТА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 415 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2025-12-19T00:70Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ? "ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін ЯКІСТЬ ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ відноситься до категорії літера "Я", згадується у документі ДСТУ 3993-2000. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3993-2000: | ||||