Глазурування круп |
👉 Визначення: |
Глазурування круп (або Глазирование крупы) - Технологічна операція надання крупам глянцьової поверхні з метою покращення товарного вигляду. Глазирование крупы - это Технологическая операция придания крупе глянцевой поверхности с целью улучшения товарного вида. Референси:"Глазурування круп або Глазирование крупы" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-13 та оновлено 2016-12-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Глазурування круп? "Глазурування круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глазурування круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Глазурування круп відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |