Диспергування інгредієнтів |
👉 Визначення: |
Диспергування інгредієнтів (або ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ) - Подрібнювання інгредієнтів для подальшого введення їх у латекс ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ - Измельчение ингредиентов для последующего введения их в латекс. Англійською термін перекладається, як 'DISPERSION'. Референси:"Диспергування інгредієнтів або ДИСПЕРГИРОВАНИЕ ИНГРЕДИЕНТОВ (англ.: DISPERSION)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3642-97 ТЕХНОЛОГІЯ ГУМОВОГО ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено 2016-11-14T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Диспергування інгредієнтів? "Диспергування інгредієнтів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3642-97 ТЕХНОЛОГІЯ ГУМОВОГО ВИРОБНИЦТВА.
❔ Чи є переклад на англійську? "Диспергування інгредієнтів" англійською буде DISPERSION.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Диспергування інгредієнтів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Диспергування інгредієнтів відноситься до категорії літера "Д", згадується у документі ДСТУ 3642-97 ТЕХНОЛОГІЯ ГУМОВОГО ВИРОБНИЦТВА. На англійську мову Диспергування інгредієнтів перекладається, як 'DISPERSION'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3642-97 ТЕХНОЛОГІЯ ГУМОВОГО ВИРОБНИЦТВА: |