БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ |
👉 Визначення: |
БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ (або БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ) - Відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного та іншого несприятливого діяння продуктів харчування на організм людини під час використання їх у фізіологічно прийнятих кількостях
(БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ - Отсутствие токсического, канцерогенного, мутагенного и иного неблагоприятного действия продуктов питания на организм человека при использовании их в физиологически принятых количествах).
Референси:"БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ або БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-12 та оновлено 2016-11-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ? "БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін БЕЗПЕЧНІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3993-2000. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3993-2000: |