Безпека харчових продуктів

Безпека харчових продуктів (або Безопасность пищевых продуктов) - Відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного та іншого несприятливого діяння продуктів харчування на організм людини під час використання їх у фізіологічно прийнятих кількостях.

Безопасность пищевых продуктов - это Отсутствие токсического, канцерогенного, мутагенного и иного неблагоприятного действия продуктов питания на организм человека при использовании их в физиологически принятых количествах).

"Безпека харчових продуктів або Безопасность пищевых продуктов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: Безпека харчових продуктів, дсту 3038-95, безпека, відсутність, БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ Довжина терміну: 425 символів.
А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1941]
Л [486]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2757]
Р [1116]
С [1899]
Т [1164]
У [309]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 
Просмотров: 231 | | Рейтинг: 0.0/0

Суміжні терміни

Також прогляньте схожі будівельні визначення ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни:
Фразу додано 2016-12-12 та оновлено. Відповідно пройшло днів - 0.

Приєднуйтесь до обговорення:


Термін Безпека харчових продуктів відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

Ключові слова сторінки: Безпека харчових продуктів, дсту 3038-95, безпека, відсутність, БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ.
У "словнику будівельника" є такий термін: Кремуляторна
Приміщення, де розміщений кремулятор (кульовий млин) для здрібнювання останків після кремації.
Дополнительная информация: