Безпека харчових продуктів |
👉 Визначення: |
Безпека харчових продуктів (або Безопасность пищевых продуктов) - Відсутність токсичного, канцерогенного, мутагенного та іншого несприятливого діяння продуктів харчування на організм людини під час використання їх у фізіологічно прийнятих кількостях. Безопасность пищевых продуктов - это Отсутствие токсического, канцерогенного, мутагенного и иного неблагоприятного действия продуктов питания на организм человека при использовании их в физиологически принятых количествах). Референси:"Безпека харчових продуктів або Безопасность пищевых продуктов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-12 та оновлено 2016-12-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Безпека харчових продуктів? "Безпека харчових продуктів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Безпека харчових продуктів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Безпека харчових продуктів відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |