Затирання зернопродуктів (у пивоварстві |
👉 Визначення: |
Затирання зернопродуктів (у пивоварстві - Змішування подрібнених зернопродуктів з водою за певного температурного режиму. - это. Референси:"Затирання зернопродуктів (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Затирання зернопродуктів (у пивоварстві? "Затирання зернопродуктів (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Затирання зернопродуктів (у пивоварстві" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Затирання зернопродуктів (у пивоварстві відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |