Замякотка свиных туш |
👉 Визначення: |
Замякотка свиных туш (або ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ) - Відокремлювання жиру і м'яса з обох боків остистих відростків хребців у свинячих тушах
ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ - Отделение жира и мяса от обеих сторон остистых отростков позвонков в свиных тушах).
Референси:"Замякотка свиных туш або ЗАМЯКОТКА СВИНЫХ ТУШ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-16 та оновлено 2016-11-16T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Замякотка свиных туш? "Замякотка свиных туш" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Замякотка свиных туш" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Замякотка свиных туш відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |