Утяжелители

👉 Визначення:

Утяжелители (або УТЯЖЕЛИТЕЛИ) - Залишки рогів, копит, черепних кісток, хрящів, вух, а також вим'я, прирізки м' яса та жиру, репиця, бруд, навал та ін. на шкурах УТЯЖЕЛИТЕЛИ - Остатки рогов, копыт, черепных костей, хрящей, ушей, а также вымя, прирези мяса и жира, репица, грязь, навал и др. на шкурах).

Референси:

"Утяжелители або УТЯЖЕЛИТЕЛИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: залишки, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, УТЯЖЕЛИТЕЛИ. Довжина тлумачення терміну: 278 символів.
 › 
Просмотров: 443 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Утяжелители?

"Утяжелители" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Утяжелители" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Утяжелители відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: залишки, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, УТЯЖЕЛИТЕЛИ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Обслуговуючий персонал
Працівники, які здійснюють технічне обслуговування та ремонт установок пожежної автоматики

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: