Утяжелители |
👉 Визначення: |
Утяжелители (або УТЯЖЕЛИТЕЛИ) - Залишки рогів, копит, черепних кісток, хрящів, вух, а також вим'я, прирізки м' яса та жиру, репиця, бруд, навал та ін. на шкурах
УТЯЖЕЛИТЕЛИ - Остатки рогов, копыт, черепных костей, хрящей, ушей, а также вымя, прирези мяса и жира, репица, грязь, навал и др. на шкурах).
Референси:"Утяжелители або УТЯЖЕЛИТЕЛИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Утяжелители? "Утяжелители" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Утяжелители" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Утяжелители відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |