Темперування кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
| Темперування кондитерського напівфабрикату (або Темперирование кондитерского полуфабриката) - Доведення кондитерського напівфабрикату до заданої температури під час перемішування. Темперирование кондитерского полуфабриката - это Доведение кондитерского полуфабриката до заданной температуры при перемешивании. Референси:"Темперування кондитерського напівфабрикату або Темперирование кондитерского полуфабриката" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 232 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2025-12-22T00:90Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Темперування кондитерського напівфабрикату? "Темперування кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Темперування кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Темперування кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||