Резистентність мікроорганізмів |
👉 Визначення: |
Резистентність мікроорганізмів (або Резистентность микроорганизмов) - Стійкість мікроорганізмів до дії несприятливих чинників зовнішнього середовища будь-якої природи. Резистентность микроорганизмов - это Устойчивость микроорганизмов к неблагоприятным факторам внешней среды различной природы. Англійською термін перекладається, як 'Resistance of microbes'. Референси:"Резистентність мікроорганізмів або Резистентность микроорганизмов (англ.: Resistance of microbes)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2636-94 ЗАГАЛЬНА МІКРОБІОЛОГІЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Резистентність мікроорганізмів? "Резистентність мікроорганізмів" згадується у нормативному документі ДСТУ 2636-94 ЗАГАЛЬНА МІКРОБІОЛОГІЯ Терміни.
❔ Чи є переклад на англійську? "Резистентність мікроорганізмів" англійською буде Resistance of microbes.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Резистентність мікроорганізмів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Резистентність мікроорганізмів відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 2636-94 ЗАГАЛЬНА МІКРОБІОЛОГІЯ Терміни. На англійську мову Резистентність мікроорганізмів перекладається, як 'Resistance of microbes'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2636-94 ЗАГАЛЬНА МІКРОБІОЛОГІЯ Терміни: |