Размороженное мясо (нд дефростированное мясо) |
👉 Визначення: |
Размороженное мясо (нд дефростированное мясо) (або РАЗМОРОЖЕННОЕ МЯСО (НД ДЕФРОСТИРОВАННОЕ МЯСО)) - М'ясо, розморожене до температури в товщі м'язів стегна не нижче 1 оС
РАЗМОРОЖЕННОЕ МЯСО (НД ДЕФРОСТИРОВАННОЕ МЯСО) - Мясо, оттаявшее до температуры в толще мышц бедра не ниже 1 оС.
Референси:"Размороженное мясо (нд дефростированное мясо) або РАЗМОРОЖЕННОЕ МЯСО (НД ДЕФРОСТИРОВАННОЕ МЯСО)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Размороженное мясо (нд дефростированное мясо)? "Размороженное мясо (нд дефростированное мясо)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Размороженное мясо (нд дефростированное мясо)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Размороженное мясо (нд дефростированное мясо) відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |