Охлажденное мясо |
👉 Визначення: |
Охлажденное мясо (або ОХЛАЖДЕННОЕ МЯСО) - М'ясо, температура якого в товщі м'язів стегна від 0 до 4 оС
ОХЛАЖДЕННОЕ МЯСО - Мясо, температура которого в толще мышц бедра от 0 до 4 оС.
Референси:"Охлажденное мясо або ОХЛАЖДЕННОЕ МЯСО" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Охлажденное мясо? "Охлажденное мясо" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Охлажденное мясо" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Охлажденное мясо відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
👉Абетка Термінів👉Додаткова інформація: |