Парное мясо

👉 Визначення:

Парное мясо (або ПАРНОЕ МЯСО) - М'ясо, безпосередньо після забивання та переробляння худоби, температура якого в товщі м'язів стегна не нижча 35 оС ПАРНОЕ МЯСО - Мясо, полученное непосредственно после убоя и переработки скота, температура которого в толще мышц бедра не ниже 35 оС.

Референси:

"Парное мясо або ПАРНОЕ МЯСО" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: М'ясо, Линолеум Beauflor Supreme, ПАРНОЕ МЯСО. Довжина тлумачення терміну: 258 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 353 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Парное мясо?

"Парное мясо" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Парное мясо" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Парное мясо відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: М'ясо, Линолеум Beauflor Supreme, ПАРНОЕ МЯСО.

У "словнику будівельника" є такий термін: характеристичний опір втраті стійкості (або характеристическое сопротивление потере устойчивости)
Навантаження, пов’язане з втратою стійкості при наявності: непружної роботи матеріалу, геометричних і конструкційних недосконалостей, які неминучі у реальних конструкціях, і ефекті...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: