Подмороженное мясо

👉 Визначення:

Подмороженное мясо (або ПОДМОРОЖЕННОЕ МЯСО) - М'ясо, температура якого в товщі м'язів стегна на глибині 1 см становить від мінус 3 до мінус 5 оС, а на глибині 6 см - від 0 до 2 оС ПОДМОРОЖЕННОЕ МЯСО - Мясо, температура которого в толще мышц бедра на глубине 1 см от минус 3 до минус 5 оС, а на глубине 6 см - от 0 до 2 оС.

Референси:

"Подмороженное мясо або ПОДМОРОЖЕННОЕ МЯСО" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: М'ясо, Лисина, ПОДМОРОЖЕННОЕ МЯСО. Довжина тлумачення терміну: 285 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 316 | | Рейтинг: 5.0/1
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Подмороженное мясо?

"Подмороженное мясо" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подмороженное мясо" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Подмороженное мясо відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: М'ясо, Лисина, ПОДМОРОЖЕННОЕ МЯСО.

У "словнику будівельника" є такий термін: несуча стінова конструкція
load-bearing wall construction Non-framed masonry cross-wall construction mainly supporting vertical loading. Also includes lightweight panel construction comprising timber or ...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: