Первосортные единицы

👉 Визначення:

Первосортные единицы (або ПЕРВОСОРТНЫЕ ЕДИНИЦЫ) - Розрахункова сортність шкіряної сировини, отримана перерахунком кількості шкур кожного сорту та виду на відповідні встановлені коефіцієнти ПЕРВОСОРТНЫЕ ЕДИНИЦЫ - Расчетная сортность кожевенного сырья, полученная пересчетом количества шкур каждого сорта и вида на соответствующие установленные коэффициенты).

Референси:

"Первосортные единицы або ПЕРВОСОРТНЫЕ ЕДИНИЦЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПЕРВОСОРТНЫЕ ЕДИНИЦЫ, розрахункова. Довжина тлумачення терміну: 316 символів.
 › 
Просмотров: 462 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Первосортные единицы?

"Первосортные единицы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Первосортные единицы" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Первосортные единицы відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПЕРВОСОРТНЫЕ ЕДИНИЦЫ, розрахункова.

У "словнику будівельника" є такий термін: Щойно виявлені об'єкти культурної спадщини
Об'єкти, занесені до Переліку об'єктів культурної спадщини рішенням відповідного органу охорони культурної спадщини, які ...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: