Обсмажування |
👉 Визначення: |
Обсмажування (або ОБЖАРИВАНИЕ) - Короткочасне смаження продуктів без доведення їх до кулінарної готовності для надання готовим виробам певних органолептичних властивостей ОБЖАРИВАНИЕ - Кратковременное жарение продуктов без доведения их до кулинарной готовности для приданиня готовым изделиям определенных органолептических свойств. Референси:"Обсмажування або ОБЖАРИВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Обсмажування? "Обсмажування" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Обсмажування" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Обсмажування відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |