Обладнання закладу (гх) |
👉 Визначення: |
Обладнання закладу (гх) (або ОБОРУДОВАНИЕ ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)) - Різноманітні апарати, пристрої, прилади для приготування і відпускання, а також зберігання і транспортування кулінарної продукції та сировини ОБОРУДОВАНИЕ ЗАВЕДЕНИЯ (ОП) - Разнообразные аппараты, устройства, механизмы для приготовления и отпуска, а также хранения и транспортирования кулинарной продукции и сырья. Референси:"Обладнання закладу (гх) або ОБОРУДОВАНИЕ ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Обладнання закладу (гх)? "Обладнання закладу (гх)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Обладнання закладу (гх)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Обладнання закладу (гх) відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |