Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов] |
👉 Визначення: |
Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов] (або ОБЕЗВОЛОШИВАНИЕ СВИНЫХ ТУШ [ШЕРСТНЫХ СУБПРОДУКТОВ]) - Видаляння щетини та волосу зі свинячих туш у шкурі або зі знятим крупоном [ шерстних субпродуктів ] після шпарення
ОБЕЗВОЛОШИВАНИЕ СВИНЫХ ТУШ [ШЕРСТНЫХ СУБПРОДУКТОВ] - Удаление щетины и волоса со свиных туш в шкуре или со снятым крупоном [шерстных субпродуктов] после шпарки).
Референси:"Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов] або ОБЕЗВОЛОШИВАНИЕ СВИНЫХ ТУШ [ШЕРСТНЫХ СУБПРОДУКТОВ]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов]? "Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов]" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов]" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Обезволошивание свиных туш [шерстных субпродуктов] відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |