Кулінарна продукція |
👉 Визначення: |
Кулінарна продукція (або КУЛИНАРНАЯ ПРОДУКЦИЯ) - Сукупність страв, кулінарних виробів та кулінарних напівфабрикатів КУЛИНАРНАЯ ПРОДУКЦИЯ - Совокупность блюд, кулинарных изделий и кулинарных полуфабрикатов. Референси:"Кулінарна продукція або КУЛИНАРНАЯ ПРОДУКЦИЯ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кулінарна продукція? "Кулінарна продукція" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарна продукція" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кулінарна продукція відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |