Кулінарний напівфабрикат |
👉 Визначення: |
Кулінарний напівфабрикат (або КУЛИНАРНЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ) - Харчовий продукт ( сукупність харчових продуктів ), кулінарно оброблений, але не доведений до кулінарної готовності, який використовується для подальшого виготовлення кулінарних виробів КУЛИНАРНЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ - Пищевой продукт (совокупность пищевых продуктов), кулинарно обработанный, но не доведенный до кулинарной готовности, который используется для дальнейшего изготовления кулинарных изделий. Референси:"Кулінарний напівфабрикат або КУЛИНАРНЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кулінарний напівфабрикат? "Кулінарний напівфабрикат" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарний напівфабрикат" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кулінарний напівфабрикат відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |