Крупи підвищеної поживної цінності |
👉 Визначення: |
Крупи підвищеної поживної цінності (або Крупа повышенной питательной ценности крупа повышенной питательной ценности) - Швидкорозварювані пресовані вироби, одержані на основі суміші двох-трьох видів розмелених круп із додаванням збагачувачів тваринного (знежиреного сухого молока, сухого яєчного білка) чи рослинного (гороху) походження. Крупа повышенной питательной ценности крупа повышенной питательной ценности - это Быстроразваривающиеся прессованные изделия, полученные на основе смеси двух- трех видов размолотой крупы с добавлением обогатителей животного (обезжиренного сухого молока, сухого яичного белка) или растительного (гороха) происхождения. Референси:"Крупи підвищеної поживної цінності або Крупа повышенной питательной ценности крупа повышенной питательной ценности" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-12-18 та оновлено 2016-12-18T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крупи підвищеної поживної цінності? "Крупи підвищеної поживної цінності" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крупи підвищеної поживної цінності" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крупи підвищеної поживної цінності відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |