Харчова токсикоінфекція |
👉 Визначення: |
Харчова токсикоінфекція (або Пищевая токсикоинфекция) - Загальна назва гострих інфекційних захворювань, які виникають через попадання в організм з їжею різних мікроорганізмів та їхніх токсинів. Пищевая токсикоинфекция - это Общее название острых инфекционных болезней, возникающих при попадании в организм с пищей различных микроорганизмов и их токсинов). Референси:"Харчова токсикоінфекція або Пищевая токсикоинфекция" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Харчова токсикоінфекція? "Харчова токсикоінфекція" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчова токсикоінфекція" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Харчова токсикоінфекція відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |