Харчова цінність |
👉 Визначення: |
Харчова цінність (або Пищевая ценность) - Збірне поняття для характеристики повноцінності харчового продукту, яке об'єднує в собі його біологічні та споживчі показники. Пищевая ценность - это Понятие, интегрально отражающее полноценность пищевого продукта, включающее сумму биологических и потребительских характеристик). Референси:"Харчова цінність або Пищевая ценность" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Харчова цінність? "Харчова цінність" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчова цінність" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Харчова цінність відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |