Категория мяса |
👉 Визначення: |
Категория мяса (або КАТЕГОРИЯ МЯСА) - Характеристика м'яса в залежності від його вгодованості та якості
КАТЕГОРИЯ МЯСА - Характеристика мяса в зависимости от его упитанности и качества).
Референси:"Категория мяса або КАТЕГОРИЯ МЯСА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-15 та оновлено 2016-11-15T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Категория мяса? "Категория мяса" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Категория мяса" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Категория мяса відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |