Густина початкового розсолу

👉 Визначення:

Густина початкового розсолу (або (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА) - Кількість розчинених солей в кг, яка міститься в 1 м3 розсолу

(ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА - Количество растворенных солей в кг, содержащееся в 1 м3 рассола).

Референси:

"Густина початкового розсолу або (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: Густина початкового розсолу, ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦ, (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА, діяльність. Довжина тлумачення терміну: 175 символів.
 › 
Просмотров: 744 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Густина початкового розсолу?

"Густина початкового розсолу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Густина початкового розсолу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Густина початкового розсолу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.

Ключові слова сторінки: Густина початкового розсолу, ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦ, (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА, діяльність.

У "словнику будівельника" є такий термін: Ацидофікація
процес незакінченого анаеробного зброджування сирого осаду.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: