Густина початкового розсолу |
👉 Визначення: |
Густина початкового розсолу (або (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА) - Кількість розчинених солей в кг, яка міститься в 1 м3 розсолу (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА - Количество растворенных солей в кг, содержащееся в 1 м3 рассола). Референси:"Густина початкового розсолу або (ПЛОТНОСТЬ ИСХОДНОГО РАССОЛА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Густина початкового розсолу? "Густина початкового розсолу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Густина початкового розсолу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Густина початкового розсолу відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО: |