Грохочення солі |
👉 Визначення: |
Грохочення солі (або (ГРОХОЧЕНИЕ СОЛИ) - Процес розділяння солі на класи за крупністю (ГРОХОЧЕНИЕ СОЛИ - Процесс разделения соли на классы по крупности). Референси:"Грохочення солі або (ГРОХОЧЕНИЕ СОЛИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Грохочення солі? "Грохочення солі" згадується у нормативному документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Грохочення солі" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Грохочення солі відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3747-98 СІЛЬ КУХОННА. ВИРОБНИЦТВО: |