Болячка |
👉 Визначення: |
Болячка (або БОЛЯЧКА) - Незагоєне або зарубцьоване місце на шкурі внаслідок хвороби або поранення тварини (ДСТУ 2341)
БОЛЯЧКА - Незажившее или зарубцевавшееся место на шкуре вследствие болезни или ранения животного.
Референси:"Болячка або БОЛЯЧКА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 200 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2025-12-19T00:70Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Болячка? "Болячка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Болячка" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Болячка відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: | ||||