Затхлий запах круп |
👉 Визначення: |
Затхлий запах круп (або Затхлый запах крупы) - Запах, який з'являється під час розкладання круп під дією мікроорганізмів. Затхлый запах крупы - это Запах, который появляется при разложении крупы под действием микроорганизмов. Англійською термін перекладається, як 'Musty flavour'. Референси:"Затхлий запах круп або Затхлый запах крупы (англ.: Musty flavour)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Затхлий запах круп? "Затхлий запах круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Затхлий запах круп" англійською буде Musty flavour.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Затхлий запах круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Затхлий запах круп відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Затхлий запах круп перекладається, як 'Musty flavour'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |