Заклад (гх) |
👉 Визначення: |
Заклад (гх) (або ЗАВЕДЕНИЕ (ОП)) - Організаційно - структурна статистична одиниця у сфері ГХ, яка виробляє, доготовляє та продає кулінарну продукцію, булочні, борошняні кондитерські вироби та закупні товари ЗАВЕДЕНИЕ (ОП) - Организационно-структурная статистическая единица в сфере ОП, которая вырабатывает, доготовляет и продает кулинарную продукцию, булочные, мучные кондитерские изделия и покупные товары. Референси:"Заклад (гх) або ЗАВЕДЕНИЕ (ОП)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено 2016-11-14T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Заклад (гх)? "Заклад (гх)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Заклад (гх)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Заклад (гх) відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |