Вырезка |
👉 Визначення: |
Вырезка (або ВЫРЕЗКА) - Внутрішній попереково - клубовий м'яз туші овально - продовгуватої форми, з загостреним переднім кінцем (хвостова частина) та потовщеним заднім (головка), покритий блискучим сухожиллям
ВЫРЕЗКА - Внутренняя пояснично-подвздошная мышца туши овально-продолговатой формы, с заостренным передним концом (хвостовая часть) и утолщенным задним (головка), покрыта блестящим сухожилием).
Референси:"Вырезка або ВЫРЕЗКА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вырезка? "Вырезка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вырезка" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вырезка відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |