Відходи кулінарного обробляння |
👉 Визначення: |
| Відходи кулінарного обробляння (або ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ) - Харчові та технічні залишки, які утворюються в процесі механічного кулінарного обробляння ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ - Пищевые и технические остатки, образовавшиеся в процессе механической кулинарной обработки. Референси:"Відходи кулінарного обробляння або ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 228 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Відходи кулінарного обробляння? "Відходи кулінарного обробляння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Відходи кулінарного обробляння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Відходи кулінарного обробляння відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: | ||||