Відходи кулінарного обробляння

👉 Визначення:

Відходи кулінарного обробляння (або ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ) - Харчові та технічні залишки, які утворюються в процесі механічного кулінарного обробляння

ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ - Пищевые и технические остатки, образовавшиеся в процессе механической кулинарной обработки.

Референси:

"Відходи кулінарного обробляння або ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ, рідка, Моллинезия сфенопс, Відходи кулінарного обробляння. Довжина тлумачення терміну: 228 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 468 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Відходи кулінарного обробляння?

"Відходи кулінарного обробляння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Відходи кулінарного обробляння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Відходи кулінарного обробляння відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ОТХОДЫ КУЛИНАРНОЙ ОБРАБОТКИ, рідка, Моллинезия сфенопс, Відходи кулінарного обробляння.

У "словнику будівельника" є такий термін: Дощоприймальний колодязь
камера або шахта для приймання поверхневих стічних вод і атмосферних опадів у дощову каналізацію.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: