Туша |
👉 Визначення: |
Туша (або ТУША) - Тіло забитої худоби до, під час і після знімання шкури, нутрування, відокремлювання голови, ніг та хвоста
ТУША - Тело убитого скота до, во время и после съемки шкуры, нутровки, отделения головы, ног и хвоста.
Референси:"Туша або ТУША" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
Поділитися:
| ||||
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено 2016-11-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Туша? "Туша" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Туша" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Туша відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |