Теплове обробляння |
👉 Визначення: |
Теплове обробляння (або ТЕПЛОВАЯ ОБРАБОТКА) - Сукупність способів кулінарного обробляння харчових продуктів з метою доведення їх до потрібного ступеня кулінарної готовності, що полягає у впливі на них теплової енергії ТЕПЛОВАЯ ОБРАБОТКА - Совокупность способов кулинарной обработки пищевых продуктов с целью доведения их до требуемой степени кулинарной готовности, состоящая в воздействии на них тепловой энергии. Референси:"Теплове обробляння або ТЕПЛОВАЯ ОБРАБОТКА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Теплове обробляння? "Теплове обробляння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Теплове обробляння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Теплове обробляння відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |