Сычуг |
👉 Визначення: |
Сычуг (або СЫЧУГ) - Четвертий відділ шлунка великої рогатої худоби, буйволів, овець та іншої жуйної худоби
СЫЧУГ - Четвертый отдел желудка крупного рогатого скота, буйволов, овец и других жвачных животных).
Референси:"Сычуг або СЫЧУГ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Сычуг? "Сычуг" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Сычуг" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Сычуг відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |